İnstagram Takipçi kasma

Etiketler :

instagram takipçi, instagram takipçi kasma, instagram takipçi hilesi, instagram takipçi satın al, instagram takipçi silme, instagram takipçi ücretsiz, instagram takipçi hilesi türk, instagram takipçi kasma ücretsiz, instagram takipçi kasma hilesi bedava, instagram takipçi evi,

instagram takipçi kasma
instagram takipçi kasma
İnstagram takipçilerinizi artırmanın bir yolu ise takipçi sayısını arttırma hileleri ve uygulamalarıdır. Bu tür uygulamalar ve hileler , siz instagram kullanıcılarının  instagramda ki fotoğraflara gelen beğeninin hem de mevcut olan takipçi sayısının artmasını sağlamaktadır. Bu uygulama ve hileler için takipçi sayısını arttırma uygulamasını veya hilelerini aşağıda paylaştık. Sizler aşağıda verdiğimiz instagram hilelerini kullanmak için hesabınıza bağlan malısınız. Uygulama veya hileyle erişimi sağladıktan kısa bir süre sonra , uygulamalarda bulunan takipçi arttırma ve beğeni hile işlemlerini yapabilirsiniz . Yapacağınız her beğeni ve takipçi  işlemin de krediniz azalacaktır. Size bu uygulamaların verdiği kredi miktarınız her gün yenilenecek ve ilk verdiği krediye dönecektir. Kredi kazanmak için sitelerde söylenen talimatlara uymanız gerekmektedir. Bu uygulama ve hileler  sayesinde çok kısa zaman da hayal ettiğiniz takipçi ve fotoğraf beğeni sayısına ulaşabilirsiniz.
Tavsiyemiz: Hileyi kullandıktan sonra hesabınızdan kaldırmanızdır. Fakat kaldırmanız bu uygulamayı bir daha kullanmayacağınız anlamına gelir. Kaldırmamanız halinde takip ettiğiniz insan sayısı gün geçtikçe artacaktır. Çünkü bu sitelerin mantığı takipçi veririm takip edersen.

İnstagram Takipçi Kasma Hileleri ve Uygulamaları

1. İnstagramaraci: instagramaraci.com (Ücretsiz 50 kredi veriyor. Sadece Türk takipçiler.)
Ücretsiz instagram takipçi arttırma yapabileceğiniz en popüler instagram takipçi arttırma sitelerinden biridir. Kredili çalışma sistemi vardır ve kullanıcılarına ücretsiz 50 kredi veriyor. Sadece Türk takipçiler yolluyor. Gold üyelik sistemide mevcut.

2. Addmefast: addmefast.com (Ücretsiz 50 kredi veriyor fakat kredi kazanması çok kolay)
Popüler sosyal medya sitelerinden biri aklınıza gelebilecek bütün sosyal medya mecralarının takipçi ve beğeni hileleri mevcut. Takip et, takip etsinler mantığıyla çalışıyor. Bi tane fake hesap kullanarak takip işlemi yaparsınız, yaptığınız takip işlemiyle kredi kazanıp instagramda kullanarak takipçi ve beğeni sayınızı arttırabilirsiniz. Kullanıcılar dünya genelei fakat bunu ayarlama şansınız var.
Addmefast nasıl kullanılır? bu makaleden addmefast'in nasıl kullanılacağını öğrenebilirsiniz.

3. Collec: collec.to (100+ kredi veriyor. Yabancı takipçiler)
Dünyaca ünlü instagram takipçi sitelerinde biri. Piyasada düşmeyen takipçi gönderen nadir sitelerden. Fakat gönderdiği takipçiler yabancı, ama ilk bunu yapıp sonra türk takipçi hilesi yaparak hile yaptığınızın anlaşılmamasını sağlayabilirsiniz. Kredi sistemiyle çalışıyor.

4. Instamacro: instamacro.com ( Kredi sayısı değişken)
Yabancı piyasadaki ünlü sitelerden biridir. Vereceği takipçi sayısı değişken fakat düşmeyen takipçi. Takipçiler dünya geneli yani Türkte var yabancıda var. Beğeni bölümüde mevcut. Kullanılabilecek bir site.

5. Begenin: instagram.begenin.com ( 25 Kredi veriyor, sadece türk takipçi. )
Günlük 25 kredi veriyor sosyal medya hilelerini gögüsleyen bir site. Hem ücretsiz, hemde ücretli takipçi sağlıyor. Sadece Türk takipçi sağlıyor. Tavsiye edebilirim. Site kullanımı çok rahat sitede nasıl yapılacağına dair video ve görseller bulunuyor. Günlük olarak kredi miktarı yenileniyor.

6. İnstagramtakipcihileleri: instagramtakipcihileleri.com (50+ kredi veriyor. Türk takipçi)
Günlük kredi miktarı 50 üstüdür. Sadece türk takipçi yollayan bir site. Türk piyasasındaki kullanılan sitelerden biridir. Kullananlara tavsiye edilir. Apileri sürkli yenileniyor. Her zaman kullanılabilir. Takipçiler düşmemektedir. Aktif hesaplar göndermektedir.


ücretsiz instagram takipçi kasma
instagram takipçi kasma

0 yorum: