Pinterest Takipci Arttırma

Etiketler :

Pinterest takipci ,pinterest takipci kasma,pinterest takipci kasma,pinterest takipci hilesi ucretsiz

pinterest takipci arttirma

Pinterest Takipci ve Beğeni Arttırma Siteleri

1- Addmefast.com (Siteye üye olduktan sonra pinterest hesabınızı ekleyerek takipçi beğeninzi arttırabilirsiniz.)
2-Likeall.org (Addmefast benzeri bir sistemdir. Buradada aynı mantıkla takipçi ve beğeninizi arttırabilirsiniz.)

Doğal Yollardan Pinterest Takipci ve Beğeni Arttırma


Pinterest, günümüzde  popüler olan ve kullanıcı sayısı gün geçtikçe artan  sosyal paylaşım sitelerinden biridir. Pinterest hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse birçok alanda bilgi sahibi olmanızı sağlayan ve aradığınız her şeyi  bulacabileceginiz geniş kapsamlı bir site. Siteyi ilk girdiginizde karşınıza çıkacak sitenin renkli tasarımından etkileneceksiniz. Çok fazla branş ve konulardaki paylaşımlar gerçekten güzel ve insanı cezbediyor.Spor, kilo verme,fitness,dekorasyon,moda gibi çeşitli konularda bilgi sahibi olabiliyor ve fikir edinebiliyorsunuz. Sitede bulunan  binlerce resim ve fotoğraflarlada bunları kafanızda canlandırıyor ve adeta bizlere o anı yaşatıyor.

Pinterestte kayıt olan her kullanici fotoğraf paylaşabiliyor.Fakat takipciniz olmadan paylaştığınız fotoğraf ve resimleri göstermeniz biraz zor oluyor bu yüzden  Pinterestte takipçi sayınızı  arttırmalısınız. Takipçilerinizi arttırmak için yapmanız gereken  özgün ve kaliteli paylaşım yapmanız gerekir. Paylaşılan gönderinizin değerli olup olmadığına enpati yaparak paylaşmalı  ve özenli olmanızı tavsiye ederim.

Takipçi sayınızı arttırmak  için yapabileceğiniz birçok yöntem var. Öncelikle hesabınızda aktif olmalı ve Pinterest hesabınızda zaman geçirmelisiniz , takip ettiğiniz insanların gönderilerilerine yorum yapmanız ve olabildiğince takipcilerinizle etkileşim halinde olmanız şart. Gündemdeki güncel olayları takip etmek ve olaylarla bağlantılı paylaşımlarda  size yardımcı olabilir . Örneğin; Trend olaylar,  bayramlar ,derbiler gibi.

Bunların dışında yapabileceğiniz taktiklerinizi biride  sizi takip edeni takip etmektir. Pinterest kullanıcılarıda takipçilerini arttırmak için sizi takip edeceklerdir. Son olarak kısaca özetlemek gerekirse özetlemek gerekirse aktif olup özgün olmaktır. 

0 yorum: