Scorp Takipçi ve Beğeni Kasma Nasıl Yapılır ?

Etiketler :

scorp takipçi hilesi, scorp beğeni hilesi, scorp hileleri, scorp izlenme arttırma, Scorp Takipci Kasma Hilesi

scorp takipçi hileleri

Scorp Beğeni ve Takipçi Arttırma


Scorp sosyal medya uygulamasını son zamanlarda popüler  olan uygulamalardan bir tanesi ve ios'tan sonra android cihazlar içinde video ekleyebilme özelliğinin de gelmesiyle dahada popüler oldu ve olmaya devam ediyor. Scorpun gençler arasında popülerliğinin daha artacağını düşünüyoruz. İki üniversite öğrencisi tarafından oluşturulan uygulama farklı sosyal paylaşım sitelerindede olduğu gibi takipçi sistemi ile oluşturulan bir yapısı var. Scorp takipçilerinizi nasıl artıracağınızı merak ediyorsanız bu makalemizde bu konumuzla alakalı tüyolar vereceğiz yazımızı dikkatlice okuyunuz.

scorp takipci kasmaScorp Takipçilerimi ve Beğenilerimi Nasıl Arttırırım?

Şuan hali hazırda bulunan scorp takipçi hile uygulaması yoktur.Fakat sosyal mühendislikle takipçilerinizi nasıl artıracağınızı göstereceğim
Bu yazımızın altından scorp profillerinizi paylaşarak takipçi sayınızı karşılıklı olarak arttırabilirisiniz. Bu yöntemle kalıcı takipçi elde edebilirsiniz..

Scorp uygulamasında takipçinizi arttırmak istiyorsanız öncelikli olarak yapmanız gereken öncelikle kullanıcı bilgilerini düzenlemek ve kendinizin gerçek biri olduğunu gösterebilmek için profil resmi koymaktır. İkinci olarak yapacağınız en önemli şey ise scorpu aktif bir şekilde paylaşım yapmak ve kullanmak .

Diğer sosyal medya platformlarında(twitter,facebook,instagram vb) scorp profilinizi ve paylaştıklarınızı bir daha paylaşabilirsiniz.

Videoları çekerken insanların ilgisini çekebilecek şeyler düşünün ve basite kaçan demode videolar olmasın.
Belli bir grubun ilgisini çekebilecek videolar sayesinde de scorp takipçinizi arttırabilirsiniz.

0 yorum: