Snapchat Takipçi ve Beğeni Sayısı Nasıl Arttırılır?

Etiketler :

snapchat takipçi kasma, snapchat takipçi görme,snapchat takipçi arttırma, snapchat takipçi hilesi,bsnapchat takipçi kazanma, snapchat arkadas kasma, snapchat hileleri, snapchat puan hilesi, snapchat skor hilesi, snapchat puan arttırma, snapchat puan hilesi android, snapchat puan kazanma, snapchat puan hilesi iphone, snapchat puan nasıl kazanılır

Snapchat Takipçi ve Beğeni Sayısı Nasıl Arttırılır

Snapchat Nedir?

Snapchat takipçi hileleri makalesine öncelikle Snapchatten biraz bahsetmek istiyorum; Son zamanların popüler sosyal medya uygulamaları arasına giren Snapchat özellikle de gençlerin uygulamaya ilgisiyle büyük bir popülariteye kavuşmuş oldu. Günümüzde bir çok kişinin kullandığı Snapchat'i kısaca anlatmak istersek bir resimli mesajlaşma uygulaması gibi görünüyor. Fakat Snapchat bundan çok daha fazlasına sahip. Öncelikle “en iyi arkadaşım” adı altında bir rekabet ettirme durumu var. Ve Snapchat bunu emojilerle ifade ediyor. Kısacası “en iyi arkadaşım” en çok snapleştiğiniz kişi oluyor. Yani en çok etkileşiminiz kiminle ise onunla size bir emoji veriyor ve bu durumunuz oluyor. Fakat onun “en iyi arkadaş”ı siz olmayabilirsiniz. Bu da Snapchat'e herkesin arasında bir rekabetle beraber bir popülarite sağlıyor. İsterseniz Snapchat'e gelen son güncelleme ile beraber yeni gelen özellikleri inceleyelim.


  • Eğer sizin en çok snap attığınız kişide size en çok snapi size gönderiyor ise bu snapleştğinz kişi kalp ile gösterilir ve o snapteki en iyi arkadaşınızdır.
  • En çok snapletiğiniz kişiye (en iyi arkadaşınıza), en fazla snap yollayan kişi dişlerini sıkan emoji ile temsil edilecek.
  • En çok snap yolladığınız arkadaşlarınız gülümseme emojisiyle işaretleniyor.
  • Karşılıklı olarak snap alıp gönderdiğinizi arkadaşlarınız gözlük emojisi ile ifade ediliyor.
  • En çok snap göndermenize rağmen size çok az snap gönderen kişiler sırıtma yüz ifadesi snapiyle gösteriliyor.
  • Eğer uzun süre karşılıklı olarak snapleştığınız kişiler ise ateş ile gösteriliyorlar.
  • Snape eklenen diğer bir özellik ay simgesi ile gösterilen fotoğraf modudur. Bu simgeye bastığınızda fotoğraflarınız olduğundan daha aydınlık çıkacaktır.

Snapchat'in kısaca özelliklerinden bahsetmek istedim.

Snapcahat Takipçi Beğenilerinizi Arttırma Yolları Nelerdir?

Snapchatte popülaritenizi arttırmak için kullanılan bir çok yöntem var bu Snapchat takipçi arttırmak için kullanılan yöntemler saymakla bitmez ama ben bu yazımda size bugün snapchat takipçi ve beğeni için kullanılan doğal yöntemlerden bahsetmek istiyorum.  Bu yöntemde dikkat etmeniz gereken Snapchat yöntemleri:

1-)Snapchat'te Saniye Ayarı


Snapchat'te Saniye AyarıSnapchat’i ilk defa yükleyenlerin hiç farkına bile varmadığı Snapchat özelliklerden biri saniye ayarı. Standart olarak 3 saniyeye  ayarlı gelen Snapchat’te bu ayarı Snapchat kullanıcısı değiştirilmediği taktirde karşı tarafı gıcık edebiliyor. Bu ayarı düzeltmek için fotoğraf çekme ekranının sol alt köşesinde 3 yazan seçeneği daha uzatıp veya daha kısalta bileceğiniz bir özellik bulunuyor. Bu özelliği kullanarak gönderdiğiniz snapleri kendinize göre veya çekeceğiniz snap uzunluğuna göre ayarlayabiliyorsunuz.

2-) Snapchat'in Çizim Ayarından Yararlanın

Snapchat'in Çizim Ayarı

Snapchat’te fotoğrafı çektikten sonra sağ üstte bulunan kalem ikonuna basın. Renginizi değiştirmek için ise renk paletini kullanabilirsiniz. Ve Snap’iniz çizim için hazır. Snapte çizdiklerimizi geri almak için ekranın sağ üstündeki ok işaretini kullanabilirsiniz. Snapchat'in bu özelliğiyle Snaplerinizi daha eğlenceli ve popüler hale getirmeniz mümkün.






3-) Snapchat'in Filtre Özelliğini Kullanın

Snapchat'in Filtre Özelliğin

Snapinizi çektikten sonra ekranı sağa veya sola doğru kaydırarak snap filtrelere ulaşabilirsiniz. Hatta derece, saat ve hız gibi farklı filtre seçenekleri de bulunuyor. Bu snap özelliğini kullanarak fotoğraflarınızı daha güzel gösterebilir, çok sıradan olan fotoğraflarınızı bile bu özellik sayesinde daha klas bir hale dönüştürebilirsiniz.


4-) Snapchat'te Selfie Flashı

Snapchatte Selfie Flashı

Bu özelliği kullanabilmeniz için telefonunuzun ön kamerasında flash olmasına gerek yok. Snapchat'in kendine özgü flash özelliğini kullanabilir ve Snapchat takipçi arttırmak için bir adım daha ilerleyebilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için yapmanız gereken ön kamerayla fotoğraf çekerken sol üst köşedeki bulunan flaş özelliğini aktifleştirmek.




5-) Herkese Açık Snap Oluşturun


Herkese Açık SnapYazımızın başında da söylediğim gibi Snapchat çok farklı bir mesajlaşma uygulaması. Çünkü snapchatte  kişilere değil direkt herkese açık olarak snap paylaşabilmek mümkün. Yapmanız gereken snapi kendi öykünüze eklemek. Bu öykünüzdeki fotoğraflara kimin baktığını da görmeniz mümkün.

Bütün bu doğal yolları kullanarak Snapchat uygulamasında bir popüler hale gelebilir ve takipçinizi arttırabilirsiniz. Bu yöntemlerde en önemlisi ise snapchat takipçi arttırma işlemi doğal yöntemler ile yapmanız. Elbette snapchat takipçi işlemi için doğal yöntemler ile yapıldığında daha yavaş olacak fakat kalıcı olacaktır. Snapchat takipçi arttırma işlemleri için ileri ki snapchat takipçi arttırma hilelerinden bahsedeceğim.

0 yorum: