Youtube İzlenme Sayımı Nasıl Arttırabilirim?

Etiketler :

Youtube İzlenme Arttırma Yolları

Yayın hayatına yeni başlayan YouTuber'ların sorunlarından birisi belki de en büyük sorunudur izlenme arttırmak; ama anlattığımız yöntemleri deneyerek siz de izlenmelerinizi sağlıklı ve güvenli bir şekilde arttıracaksınız. 

Anlattığımız yöntemlerin bazılarını sık kullanmanız youtube kanalınız ve adsense hesabınız için tehlikeli olabilir. Kanalınızı bize bildirirseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Yorum bölümümüzden bize ulaşabilirsiniz.

youtube izlenme arttırma yolları
youtube izlenme arttırma




Yöntemleri anlatmaya başlıyorum:

Diğer kanallarda kanalınızla yorum yapın, böylece hem doğal yollarla izlenme arttırma şansınız olacak hem de abone kazanmış olacaksınız. Ama yorumları yaparken kendinizi yorumunuzu okuyarak kanalınızı ziyaret edecek kişi yerine koymanızda fayda var, kimse kanalıma beklerim diyen bir YouTuber’ın kanalınızı ziyaret etmez. Yorum yaparken insanlara faydalı olun ve yaratıcı olun. Bu yöntem YouTube izlenme arttırmak isteyenler için gayet güvenlidir ve sıklıkla kullanabilirsiniz.Bu yöntemin mutlaka faydasını göreceksiniz.

Forumlarda ve sosyal paylaşım sitelerinde videolarınızı ve kanalınızı paylaşın, bunu başarılı bir şekilde yaparsanız başarıya ulaşmamanız mümkün değildir. Forum seçimi yaparken titiz davranın ve sizinle alakalı içeriği bulunan forumlarda paylaşım yapın.

Ücretsiz Youtube İzlenme Arttırma Yolları

YouTube izlenme kasma hileleri kullanın. Bahsettiğim hilelerle hiçbir ücret ödemeden YouTube izlenmelerinizi arttırabilirsiniz. Ama bu hileleri dikkatli kullanmakta fayda var. Sık kullanırsanız YouTube hesabınız kapatılabilir. Onun için izlenme kasma hileleri kullanırken dikkatli olun. Sitemizde de yayında olan YouTube izlenme kasma sayfasından hangi sitelerin işe yaradığına bakabilir, istediğiniz siteye üye olabilir ve izlenmelerinizi arttırmaya hemen başlayabilirsiniz. Bu sitelerle ilgili karşılaştığınız sorunlarda ilgili sayfamızdaki yorum bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Youtube İzlenme Satın Al

Bir diğer yöntem ise YouTube izlenme satın almaktır. Aslında fenomen olmak isteyen YouTuber’lar tarafından en sık kullanılan yöntem budur. Çünkü bu yöntem de işin içine profesyonel yazılımcılar da dahil olmaktadır ve sizin yerinize planlı ve programlı bir şekilde YouTube izlenmelerinizi arttırmaktalardır. Bu iş için ciddi bir bütçe ayırmanıza gerek yok. Sizin için hileler bulduğumuz ve yayınladığımız gibi izlenme satın alabileceğiniz de siteler bulup yayınlamaya devam ediyoruz.
Tavsiye ettiğimiz bir diğer site olan TeknoPital’in YouTube izlenme satın al sayfasından 5 TL’ye izlenme satın alabilirsiniz.

0 yorum: