Doodle Army 2: Mini Militia 3.0.47 MOD HİLELİ APK (Para Hileli)

Etiketler :
Doodle Army 2: Mini Militia 3.0.47 Hileli Apk indir, Android Apk indir, Mod apk indir, Android Hack indir, Para Hileli Apk, Sınırsız Para Hilesi

Merhaba arkadaşlar. Aksiyon oyun sevenler için Doodle Army 2: Mini Militia oyunu apk paylaşıyorum.. Android Apk oyun indirme. Doodle Army 2: Mini Militia hileli mod apk indirme linklerini bulabilirsiniz.

Doodle Army 2: Mini Militia 3.0.47 Android Hile MOD APK indir

Çevrimiçi 6 oyuncuya veya yerel wi-fi kullanarak 12'ye kadar yoğun çok oyunculu mücadeleyi yaşayın. Çavuş ile eğitin ve çevrimdışı Eğitim, İşbirliği ve Yaşamda Kalma modlarında becerilerinizi geliştirin. Keskin nişancı, av tüfeği ve alevli silah da dahil olmak üzere çok sayıda silah türünü kullanın. Patlayıcı çevrimiçi ve yerel multiplayer savaş özellikleri! Sezgisel çift sopa çekim kontrolleri. Uzun dikey uçuş için roket botları kullanarak açık dünya haritaları. Yakınlaştırma kontrolü, yakın dövüş saldırıları ve modern ve fütüristik ağır silahlar ve el bombaları ile çift kullanma becerisi. Soldat ve Halo arasındaki bu eğlenceli karikatür temalı haç takım tabanlı savaşlar oynayın. Oyunda en çok lazım olan şey tabiki para oluyor. Doodle Army 2: Mini Militia para hileli apk indir ve oyna. Bedava hileli apk mod indir doodle army 2 mini militia. bol eğlenceli bu oyunda hile yapmak için aşağıdaki linkleri indiriniz ve kurulum nasıl yapılır yazımızı okuyunuz.
-----------------------------------------------------------
Doodle Army 2: Mini Militia 3.0.47 android hile mod apk artık sitemizde şimdi indirin ve oyun keyfini yaşayın. Oyunun hile mod apk indir linkleri aşağıdadır.
----------------------------------------------------------
OYUN GÖRÜTÜLERİ

 -----------------------------------------------------------
Oyun Adı: Doodle Army 2: Mini Militia
Kategori: Android Oyunlar İndir
Oyun Türü: RPG
Versiyon: 3.0.47
Dil: İngilizce
Boyut: 75,5 MB
Dosya Türü: .apk
-------------------------------------------------------------
Aşağıdaki linklere tıklayıp Reklamı geç yaptıktan sonra gelen sayfada altta böyle bir kısım var. Dosya şifreli indirmek için buraya gelin. Şifre: apkhackindir.blogspot.com yazın ve Dosyayı indir linkine tıklayınız.

0 yorum: