Metal Squad 1.1.3 MOD HİLELİ APK (Para Hileli)

Etiketler :
Metal Squad 1.1.3 Hileli Apk indir, Android Apk indir, Mod apk indir, Android Hack indir, Para Hileli Apk, Sınırsız Para Hilesi

Merhaba arkadaşlar. Aksiyon oyun sevenler için Metal Squad oyunu apk paylaşıyorum.. Android Apk oyun indirme. Metal Squad hileli mod apk indirme linklerini bulabilirsiniz.

Metal Squad 1.1.3 Android Hile MOD APK indir

Metal Squad bir atış aksiyon oyunu. Bu oyun, yan kaydırma platform oyunlarının şaşırtıcı tecrübesiyle klasik seviyeler serisi, çeşitli düşmanlar ve patron savaşları dizisi sizi alacaktır. Çoklu düşmanlar, metal tankları, coperler ile savaşmak ve kötü ordu liderinin ve terör dünyasına son vermek için sülük ve güç yükselmeleri ile dolu çeşitli silahları kullanın. Metal Squad'daki tüm düşmanları patlat! Onları bu inanılmaz atıcı oyununda öldürün. Lütfen kollarınızı tutun ve tehlikeli zorluklarla karşı karşıya kalın. Oyunda en çok lazım olan şey tabiki para oluyor. Metal Squad para hileli apk indir ve oyna. Bedava hileli apk mod indir metal squad. bol eğlenceli bu oyunda hile yapmak için aşağıdaki linkleri indiriniz ve kurulum nasıl yapılır yazımızı okuyunuz.
-----------------------------------------------------------
Metal Squad 1.1.3 android hile mod apk artık sitemizde şimdi indirin ve oyun keyfini yaşayın. Oyunun hile mod apk indir linkleri aşağıdadır.
-----------------------------------------------------------
-OYUNDAN GÖRÜNTÜLER-


 -----------------------------------------------------------
Oyun Adı: Metal Squad
Kategori: Android Oyunlar İndir
Oyun Türü: RPG
Versiyon: 1.1.3
Dil: İngilizce
Boyut: 47,2 MB
Dosya Türü: .apk
-------------------------------------------------------------
Aşağıdaki linklere tıklayıp Reklamı geç yaptıktan sonra gelen sayfada altta böyle bir kısım var. Dosya şifreli indirmek için buraya gelin. Şifre: apkhackindir.blogspot.com yazın ve Dosyayı indir linkine tıklayınız.

0 yorum: